Savaitės meniu

 

12.05

Pusryčiai: Kepta avižinė košė

Užkandis: Kalafiorų ir morkų sriuba

Pietūs: Paella su vištiena, chorizo ir krevetėmis

Užkandis: Chia pudingas su mangų tyre

Vakarienė: Jautienos ragu

12.06

Pusryčiai: Grikių granola su jogurtu

Užkandis: Apelsinų ir mangų glotnutis

Pietūs: Risotto su vištiena ir pievagrybių padažu

Užkandis: Kokoso ir laimo skanėstas

Vakarienė: Kalakutienos kepsneliai su bulvėmis ir morkų salotomis

12.07

Pusryčiai: Sumuštinis su vištiena ir brie sūriu

Užkandis: Kremiška bulvių sriuba su krevetėmis

Pietūs: Teriyaki lašiša su bolivinėmis balandomis ir keptomis daržovėmis

Užkandis: Avižinis jogurtas su smulkintais migdolais

Vakarienė: Marokietiškas troškinys

12.08

Pusryčiai: Kokosinė avižų košė su vaisiais

Užkandis: Riešutų sviesto ir mėlynių kokteilis

Pietūs: Vištiena kreminiame padaže

Užkandis: Sėklų sausainiai su uogomis

Vakarienė: Budha dubuo su kalakutiena ir lęšiais

12.09

Pusryčiai: Rikotos blyneliai su lašiša ir žolelėmis

Užkandis: Migdoliniai sausainiai

Pietūs: Makaronai su mėsos padažu

Užkandis: Kefyro kokteilis su vaisiais ir chia sėklomis

Vakarienė: Vištiena su pesto padažu ir keptomis daržovėmis

Pirkinių krepšelis